Oproep/uitnodiging monitoring Gentiaanblauwtje Balloërveld en Eexterveld

Oproep/uitnodiging monitoring Gentiaanblauwtje Balloërveld en Eexterveld

Klik op de afbeelding voor de pdf

Graag nodigen wij u uit om mee te helpen met de monitoring van het Gentiaanblauwtje op het Balloërveld en Eexterveld. Dit gaan we doen op donderdag 6 juli vanaf 11:00, en als reservedatum donderdag 13 juli. We gaan hierbij op zoek naar het Gentiaanblauwtje en hierbij de aantallen te tellen. We starten met de monitoring op het Balloërveld, waarbij de verzamellocatie nog wordt gecommuniceerd. We zoek hiervoor minimaal 5 vrijwilligers die ons hierbij zouden kunnen helpen. In de bijlage vindt u de uitnodiging en alle informatie over de monitoring. Naast dat het belangrijk is voor het zeldzame Gentiaanblauwtje om deze te monitoren, is het natuurlijk ook mooi om van het Balloërveld en Eexterveld te genieten op de monitoringsdag. Wilt u helpen met de monitoring, stuur dan een mail naar:

h.offringa@staatsbosbeheer.nl (Harry Offringa, Staatsbosbeheer)

Graag bij het aanmelden uw mobiele nummer doorgeven, zodat we via Whatsapp contact kunnen hebben bijvoorbeeld in geval van slecht weer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Offringa (06-55342419) of met mij, Mark van Zwol (gegevens onderaan de mail)

Alvast tot donderdag 6 juli op het Balloërveld!

Met vriendelijke groet,

Mark Roeland van Zwol

Medewerker landschap & natuur

Kloosterstraat 11 | 9401 KD ASSEN
06-82249649
www.lbdrenthe.nl